Uleiuri vegetale Produse de panificaţie Morărit  






Ulei din miez de nuci nerafinat"Lacrima de aur"

     - Legenda bucătăriei franceze, sursa de sanatate. . Fabricat prin metoda de presare la rece . Uleiul de nucă este utilizat pe scară largă în bucătăria asiatică și SUA pentru salate,  pentru gatirea sosurilor, pentru toate tipurile de preparate reci. Deosebit de bine se foloseşte în preparatele din aluat. Uleiul de nucă - este un produs de calitate foarte înaltă, cu un gust de valoare. Acesta este un produs cu calităţi mari nutritive în perioada de recuperare după boli și operații.

 

               Ulei din miez de nuci nerafinat

       Are indicatori de înaltă calitate. Compus din acizi grași polinesaturați, vitaminele A, E, B macro-și microelemente (zinc, cupru, iod, calciu, magneziu, fier, fosfor, cobalt).

Produsul de bază pentru producerea uleiului este miezul de nucă. Compus din acizi grași polinesaturați, ajungînd la 60%, o cantitate mare de vitamina E, vitamina A, B. Uleiul de nucă conține, de asemenea,  o cantitate destul de mare de grasimi polinesaturate, cum ar fi omega-3 si omega-6 acizi grasi, care poate dilua sangele, care, la rândul său, împiedică la formarea cheagurilor de sânge, evitând astfel accidente vasculare cerebrale.

       Prin utilizarea de ulei este stimulat peristaltismul de colon si intestinul subtire, canalelor biliare curățate prin bilă stagnantă. De aceea, uleiul de nucă este recomandat pentru adulţi în vârstă care suferă de boli de inima coronariene, hipertensiune arterială și ateroscleroză.

Uleiul de nucă, de asemenea, ajută la creșterea imunității deoarece contine antioxidanti, care încetineşte procesul de îmbătrânire, de asemenea, inhibă efectul de radiații, normalizează glanda tiroidă și  zahărul din sânge.

Uleiul de nucă are un mare efect asupra organismului, imbunataţind metabolismul, întinerirea lui, scade nivelul de colesterol și promovează pierderea în greutate. Acesta include enzime vegetale - entimiriaza, care sporește formarea semințelor de sex masculin și promovează circulația sângelui mai bună în zona genitală.

       Chiar și în cele mai vechi timpuri, uleiul de nucă era folosit pentru a vindeca tuberculoza. Deoarece nuca are proprietati anti-inflamatorii, acest ulei promovează vindecarea ulcerelor, fracturi, răni diverse, și diferite boli inflamatorii ale  mucoasei. Foarte bine, împreună cu o varietate de medicamente se aplică pentru tratarea venelor varicoase, furunculi, psoriazis si eczeme. Acesta este, de asemenea, folosit ca un remediu pentru viermi, este valoros nu numai ca un produs dietic, ci, de asemenea, ca un agent terapeutic.

     El posedă indicatori de înaltă calitate. Acest lucru determină valoarea uleiului din miez de nuca în tratamente și diete.

Compania SRL "Aliment Ulei" are plăcerea de a vă oferi dumneavoast să cumpăraţi ulei de nucă în rețelele magazinelor comerciale ale orașului.

Uleiul de nucă este recomandat pentru:

  • Ateroscleroză;
  • Bolile cardiovasculare;
  • Excesul de greutate;
  • Boli de piele (lupus, pecingine, eczeme, herpes, alergii);
  • Diabet zaharat;
  • Sistemul imunitar slăbit;
  • Dispepsie (colita stomac, indigestie, diaree);
  • Toxine zgurificării și radionuclizi;
  • Probleme în zona genitală;
  • Crește rezistența la expunerea la radiaţii şi eliminarea de radionuclizi  și substanţe cancerigene;
  • Tratamentul hepatitei, venelor varicoase;
  • Tratamentul de boli tiroidiene.

În bucatarie:

  • uleiul de nucă este utilizat pe scară largă în bucătărie, se adaugă la prepararea prăjiturilor, plăcinte și alte produse coapte, este perfect pentru prepararea sosurilor și salatelor.
 Acesta este utilizat pe scară largă în produsele alimentare din Asia.

În cosmetologie:
  • Uleiul de nucă - este un instrument uimitor pentru a inmuia pielea, care reţine umezeala. De asemenea, el se conţine în creme pentru diferite părți ale pielii,  ca de obicei, în crema de maini, balsam pentru mâini și de îngrijire pentru corp. Acesta este motivul pentru care este atât de utilizat pe scară largă în cosmetologie.
  • Uleiul este folosit ca mijloc de sporire a unui bronz.
  • Întinereşte, regenerează şi tonifică pielea si este rapid absorbit și lasă pielea moale şi mătăsoasă.

       Toate tehnologiile sunt proiectate, dezvoltate și fabricate de către departamentul nostru special conceput pentru a procesa nuci. Astfel, am reușit să obține cel mai bun echilibru la preţ şi calitate.

    Tratamentul cu ulei de nucă accelerează metabolismul și reduce nivelul de colesterol din sânge, datorita carea duce la o reducere a greutății corpului și de întinerire.
Utilizarea profilactică:
Adulți: 1 lingurita de 2-3 ori pe zi, timp de 30 minute înainte de a mânca.
Copii cu vârsta între 1-3 ani 3-5 picături,de la 3-6 ani 5-10 picături, de la 6 la 10 ani: 1 lingura de cafea, 10 și 14 ani: 1 lingurita o dată pe zi, dimineața cu 30 minute înainte de a mânca.
Tratamentul discutați cu medicul dumneavoastră:
Pentru hipertensiune arterială, ateroscleroză, și tuberculoza uleiul de nucă se recomandă să fie luat cu miere.
Exterior: lubrifia pielea afectată.
Precauții: Nu se aplică pentru ulcerul gastric și duodenal acut, gastrita eroziva și aciditatea gastrică redusă. În timpul sarcinii, aportul limitat de ulei.
Actualizat: 28.04.2013 | 10775 afişări.
Republica Moldova, r-nul Dubăsari, satul Pîrîta, MD 4579
Fax: (+373 22) 329516, Telefon: (+373 22) 322550, (+373 248) 92470
GSM: 060015151
Email: info@ulei.md
Romana Russian English Schimba culoarea