Uleiuri vegetale Produse de panificaţie Morărit  






Ulei din seminţe de struguri

 Ulei din seminte de struguri este un produs natural 100% nerafinat.

   Se obtine din seminte de struguri presat la rece.Se utlizeaza in prepararea sosurilor,salate.pentru prajirea carnii,pestelui,legumelor.

   Are un continut ridicatde viatmina A,E,F,minerale,fosfatide,fitosteroli si se aplica cu succes in medicina.Este recomandat in profilaxia si tratarea infertilitatii masculine si feminine,sistemului cardio-vascular si circulatiei,arteroscleroza,impedica dezvoltarea unor formatiuni tumorale,cancer,contribuie la imbunatatirea metabolismului si optimizarea  functiei rinichilor.

In cosmetica.asigura o perfecta ingrijire a pielii,parului,unghilor.

 

Actualizat: 28.04.2013 | 3619 afişări.
Republica Moldova, r-nul Dubăsari, satul Pîrîta, MD 4579
Fax: (+373 22) 329516, Telefon: (+373 22) 322550, (+373 248) 92470
GSM: 060015151
Email: info@ulei.md
Romana Russian English Schimba culoarea