О Компании

Compania noastră SRL «Aliment-Ulei» este una dintre cei mai mari producatori de uleiuri vegetale din Republica Moldova, care conține:

Secţie de producere şi presare a uleiurilor vegetale;

Secţie de fabricare a lavasalui armenesc subtire;

Complex de moară.

Produsele noastre au o cerere mare pe piața din Republica Moldova, România şi ţările CSI. Calitatea produselor livrate este garantata de o utilizare combinată a tehnologiilor avansate şi a metodelor vechi tradiţionale, pentru producerea de ulei de floarea soarelui, ulei din miez de nuci, dovleac, semințe de stuguri, germeni de porumb, fructe de cătină albă şi lavas armenesc subtire. Produsele noastre au certificate de conformitate şi autorizaţie de utilizare a SNC din Republica Moldova.

Noi garantăm calitate înaltă, folosind cele mai bune soiuri de seminţe, preţ competitiv — criteriile de bază care determină direcţia de activitate a companiei noastre. Toată atenţia noastră se concentrează pe acoperirea necesităților consumatorului.

Secretul succesului nostru este satisfacerea deplină a clienţilor noştri, abordarea individuală a fiecărui client, atitudinea conştiincioasă față de parteneri. Compania noastra prezintă produsele sale la diverse expozitii. Participarea noastră a fost onorată de repetate ori cu diplome şi ordinul «Gloria Muncii». Oferim parteneriat cu condiții avantajoase persoanelor fizice si juridice pentru comercializare de ulei vegetal, făină de grâu şi produse de panificaţie. Forme de cooperare sunt discutate în fiecare caz. Nivelul de integrare depinde de interesele reciproce, logistică şi alte condiţii. Noi oferim un sistem convenabil și flexibil de reduceri la toate produsele furnizate. Prețul este negociabil pentru fiecare comandă, în dependență de volumul şi perioada de executare a cererilor, se aplica o schemă de reducere cu plata taxelor.

Noi lucrăm fără intermediari, şi, prin urmare, preţurile de comercializare vorbesc de la sine.

Filozofia companiei este simpla: produse de înaltă calitate şi servicii profesionale pentru clienţi. În fiecare an ne extindem gama de produse, creştem capacitatea de producţie, întroducerem tehnologii noi, modernizăm procesul de producţie și creștem considerabil volumul şi calitatea produselor.

Asigurăm un sistem confortabil de vânzare, cu punerea în aplicare strictă a tuturor cerinţelor partenerilor noştri, inclusiv mecanismul de reclamaţii şi restituiri.

Sperăm că pe site-ul nostru veţi găsi informaţii interesante pentru Dvs despre uleiul de floarea-soarelui, de porumb, ulei de dovleac, ulei din miez  de nuca, ulei din seminte struguri și cătina albă.seminte de in,lavas armenesc subtire.

Secţia de producere şi presare a uleiurilor vegetale

Ramura principală a «Aliment Ulei» este producţia de uleiuri vegetale de înaltă calitate sub mărcile «Lacrima de Aur» şi «Auriu», făcut din cele mai bune seminţe de floarea-soarelui, porumb, dovleac, strugure,cătină albă, nuca si in. Compania dispune de posibilități de stocare a unor cantități considerabile de materie primă.

Uleiurile vegetale folosite cel mai frecvent sunt din: floarea soarelui, porumb, nuci, dovleac,strugure și cătină albă si in. Proprietăţi utile ale uleiurilor vegetale sunt în conţinutul ridicat de acizi graşi polinesaturaţi, fosfatide, tocoferoli şi alte elemente biologic active. Uleiurile vegetale nu conțin deloc colesterol.

În asortimentul nostru de uleiuri vegetale, puteţi găsi următoarele:

Ulei din seminţe floarea-soarelui;

Ulei din germeni de porumb;

Ulei din  miez de nuca;

Ulei de cătină albă;

Ulei din seminţe de  dovleac;

Ulei din seminţe de struguri;

Ulei de seminte de in;

Ulei din seminte de armurariu;

Faina din seminte de in degresata;

Faina din seminte de dovleac degresata;

Faina din fructe de catina;

Faina din seminte de armurariu.