Кукурузное масло «Lacrima de Aur» рафинированное, дезодорированное, холодный отжим

Кукурузное масло «Lacrima de Aur» рафинированное, дезодорированное, холодный отжим

35.00 MDL

Кукурузное масло «Lacrima de Aur» рафинированное, дезодорированное, холодный отжим.

Объем: 960мл

В наличии

Категория:

Описание

Uleiul de porumb este un produs natural 100% rafinat obtinut prin presarea germrnilor de porumb. Uleiul de porumb are un miros şi un gust plăcut. Culoare — de la galben la maro-roşcat. Este un produs alimentar dietic asimilat uşor de organizm .

Uleiul de porumb contine 85% acizi grasi nesaturati — oleic, linoleic, 15% grăsimi saturate — acid stearic, acid palmitic, vitaminele E, F, pro-vitamina A şi lecitină. Datorită compoziţiei sale echilibrate, uleiul de porumb este uşor asimilat de organizm. Din el se prepar diferite sosuri , maioneza, se utilizează la coacerea produselor alimentare , se foloseşte în fabricarea produselor alimentare pentru copii.

Principalul avantaj al acestui tip de uleiuri comestibil, în comparaţie cu alte uleiuri vegetale — o cantitate mare de vitamina E (tocoferol), care este un antioxidant puternic care protejează organismul de o îmbătrânire prematură, datorită vitaminei E — de două ori mai multă, decât în uleiul de floarea-soarelui şi de masline! ulei de porumb contribuie la funcţionarea normală a sistemului endocrin — în special glandele sexuale, hipofiza, glandele suprarenale, glanda tiroidă.Previne dezvoltarea de slăbiciune musculară şi oboseală. Şi, de asemenea, are proprietaţi antimutagenice, protejarea aparatului genetic a celulelor de mutaţii , cauzate de acţiunea produselor chimice, radiaţii ionizante, e.t.c este util pentru femeile în timpul sarcinii, protejează celulele împotriva mutaţii posibile.

Uleiul de porumb consolidează puterea de apărare a organismului, combate oboseala şi slabiciune muscular, datorită prezenţei de lecitină, acest tip de ulei vegetal ajută la prevenirea aterosclerozei, reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge. El este bogat în acid linoleic, care creşte rezistenţa la boli şi reglementează coagularea sângelui.

Ulei din germeni de porumb este recomandat pentru:

  • Promovează sistemul endocrin sănătos;
  • Prevenirea aterosclerozei;
  • Reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge;
  • Acesta protejează corpul de la îmbătrânire prematură;
  • Diabet zaharat;
  • Tratamentul de eczeme uscate, lichen solzos;
  • A scăpa de mătreaţă şi de creştere accentuată a părului;
  • Stimulează ficatul, vizica biliară, intestine;
  • Previne permeabilitatea şi fragilitatea capilară.

Дополнительная информация

Рафинирование

Рафинированное

Объем

960мл

Обзоры

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Кукурузное масло «Lacrima de Aur» рафинированное, дезодорированное, холодный отжим”

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Возможно Вас также заинтересует…